Skip to content
 • Klanten beoordelen ons met een 9.0
 • Voordelige verzendtarieven
 • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Klanten beoordelen ons met een 9.0
 • Voordelige verzendtarieven
 • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
 • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

SKU Taats6DirectmodernDirect

Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaardmaten

€ 549,00
 • Met deze Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in 2 standaard maten krijgt jouw interieur een eigentijdse uitstraling. De deur opent in beide richtingen en is gemakkelijk te bedienen. Het heldere glas zorgt voor veel lichtinval, wat de ruimte optisch groter laat lijken. Dankzij de snelle levering geniet je binnenkort al van je prachtige moderne taatsdeur. De taatsdeur in de maat 2922 x 897 mm is speciaal ontwikkeld om gemonteerd te worden in de dagmaat van een bestaand kozijn.
 • De verzending verloopt per transporteur. Onze transporteur neemt binnen 5-10 werkdagen na verzending per mail contact met je op voor het maken van een afleverafspraak. Soms belandt onze mail in je spambox, kijk hier ook regelmatig in.

  De actuele verzendtijden van deze taatsdeur:

  Taatsdeuren Staal en Glas in standaard maten binnen 5-10 werkdagen
-- Selecteer --
 • -- Selecteer --
 • 2115 x 830 mm
 • 2292 x 897 mm
 • 2315 x 930 mm

Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaardmaten

€ 549,00
De voordelen bij de Kistenkoning!
 • Snelle levering in NL & BE
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Voordelige verzendtarieven
 • Veilig (achteraf) betalen
 • Ook maatwerk meubels mogelijk

Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten: moderne stijlvolle deur voor elke ruimte

Ben je op zoek naar een moderne en stijlvolle deur voor jouw interieur? Overweeg dan een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten. Deze deur combineert een eigentijds ontwerp met de praktische voordelen van een taatsdeur. Hieronder beantwoorden we enkele vragen die je mogelijk hebt over deze deur.

Hoe breed moet een taatsdeur zijn?

De Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten is leverbaar in de volgende maten 2115 x 830 mm en 2315 x 930 mm. Dit zijn de afmetingen die in de meest voorkomende deuropeningen kunnen worden geplaatst.

Waarom een taatsdeur?

Een taatsdeur heeft enkele voordelen ten opzichte van een traditionele scharnierdeur. Zo opent een taatsdeur in beide richtingen en wordt deze opgehangen aan een verticaal draaipunt. Dit zorgt voor een soepele werking en minder slijtage aan de scharnieren. Zo kan een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten een echte eyecatcher zijn in het interieur.

Standaard maten Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas: eigentijds ontwerp

Een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten is verkrijgbaar in een eigentijds ontwerp. De deur heeft helder glas en 6 vakken, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een moderne uitstraling. Doordat de deur in beide richtingen opent, is deze zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes waarbij een goede doorstroming van belang is. Een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten is beschikbaar in 2 verschillende breedte- en hoogtematen.

Moderne Taatsdeur met helder glas: een echte eyecatcher

Een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten is een echte eyecatcher in elk interieur. Of je nu een modern ingerichte woning hebt of juist een klassieker interieur, deze deur past bij vrijwel elke stijl. Door het heldere glas komt er bovendien veel licht binnen, waardoor de ruimte optisch groter lijkt.

6-vaks Taatsdeur met helder glas in moderne stijl: praktisch en stijlvol

Een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. Doordat de deur in beide richtingen opent, is deze eenvoudig te bedienen en kan deze zonder moeite worden geopend of gesloten. Bovendien is een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten ideaal voor ruimtes waarin veel daglicht gewenst is, zoals een woonkamer of keuken. Het heldere glas laat immers veel licht door en zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Conclusie

Een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten is een mooie en praktische keuze voor elk interieur. Met een eigentijds ontwerp, helder glas en een soepele werking is deze deur niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch in gebruik. Bovendien is de deur beschikbaar in 2 verschillende breedte- en hoogtematen, zodat deze perfect past bij jouw ruimte. Kortom, overweeg zeker een Taatsdeur 6 vaks modern met helder glas in standaard maten als je op zoek bent naar een mooie, moderne deur met praktische voordelen.

Weet je niet (zeker) welke maat je nodig hebt? Gebruik dan onderstaande instructies om de juiste maat te bepalen.

Deurbreedte De deurbreedte is openingsmaat minus 13mm.
Deurhoogte De deurhoogte is openingsmaat minus 18mm.
Boren bovenkant opening Het is nodig om een gat met een diameter van 20mm te boren aan de bovenkant van de opening.
Boren vloer Het is nodig om een gat met een diameter van 8mm en een diepte van 40mm te boren in de vloer. Let dus extra op indien je vloerverwarming hebt.
Positie scharnier bij deurbreedte tot 1000 mm Het hart van het scharnier bevindt zich op 48,5 mm van de zijkant van de deur.
Positie scharnier bij deurbreedte van 1001 mm t/m 1200 mm Het hart van het scharnier bevindt zich op de deurbreedte minus 952,5 mm.