Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

33 producten
33 producten

Ben jij opzoek naar een relatiegeschenk? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben de leukste geschenken te koop. Mocht je opzoek zijn naar gepersonaliseerd geschenk is dat ook mogelijk!

Relatiegeschenken met logo

Opzoek naar een relatiegeschenk voor je collega’s? Dan is het een super tof idee om bij ons houten kisten laten bedrukken met logo. Deze relatiegeschenken met logo ontvangen wij graag op aanvraag per mail. Stuur ons jouw bedrijfslogo toe in Ai bestand. Mocht je niet je logo in .ai. bestand hebben opgeslagen kunnen wij het proberen te realiseren met PNG bestand. Wil je de kistjes laten bedrukken of graferen de keuze is aan jou! Wij zullen je zo snel mogelijk een prijsopgave opsturen voor de desbetreffende relatiegeschenk met logo. Voor aanvraag neem contact met ons op!

Relatiegeschenken bedrukken

Wij bieden ook relatiegeschenken aan met standaard opdruk. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een opdruk met “Merry Christmas”. Deze kistjes zijn ontzettend populair voor omhulsel van de kerstpakketten. Zo hebben wij verschillende kistjes aangebonden met een standaard opdruk. Dit is een perfect geschenk voor je familie, vrienden of collega’s!

Verschillende afmetingen relatiegeschenk

Alle relatiegeschenken die wij aanbieden zijn voorzien van de juiste afmetingen. Je kunt op de productpagina de specifieke afmetingen vinden van het desbetreffende product. Mocht je opzoek gaan naar een afmeting die niet in ons aanbod tevoorschijn komt? Neem dan contact met ons op! Wij doen ook aan maatwerk op aanvraag. Graag horen we van je welke afmetingen dit zijn en om welk type kistje het gaat.

 

Veelgestelde vragen over Relatiegeschenken

Go to products Go to products