Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...TIP: Leuk om mee te bestellen: DIY Burning Sand kaarsen.. ♥

Items 1 - 60 of 2586
Items 1 - 60 of 2586

Of je nu een landelijke of industriele interieur hebt, jouw meubels koop je bij De Kisten Koning. Voor elke interieurstijl is er een bijpassende meubel te vinden. Bekijk eerst welke meubel je nodig bent en vooral niet onbelangrijk hoe groot jouw ruimte is! Onze meubels worden allemaal handgemaakt en maken zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen. Zowel het hout als metaal krijgen als het ware een tweede leven. Meubels kopen bij ons is niet alleen duurzaam, elk meubel heeft een verhaal waar het materiaal vandaan komt. Wat dacht je van de eiken wagon houten meubels? Of de Barnwood meubels? Meubels mangohout! Bekijk onze collectie meubels en vind de meubel die bij je past!

Voor een ruim aanbod aan antieke, gebruikte bouwmaterialen zit je bij De Kisten Koning goed. Materialen die zich lenen voor hergebruik worden door ons personeel of een sloopbedrijf vakkundig verwijderd. De bruikbare bouwmaterialen worden vervolgens vervoerd naar ons terrein in Oosterwolde. Hier worden ze indien nodig schoongemaakt en gesorteerd voor het maken van meubels.

Heb je de meubel gevonden die bij je past, maar kloppen de maten niet? Of wil je een andere indeling hebben, dan zijn meubels op maat ook mogelijk!

Meubels op maat

Meubels op maat is een van de sterkste punten van De Kisten Koning! Op onze webshop zijn diverse meubels te vinden met standaard maten en indelingen, maar wat nu als je een meubel op maat zoekt?

Hoe ziet een traject meubels op maat bij De Kisten Koning eruit! Alle wensen worden eerst telefonisch besproken of per schets via de email of whatsapp doorgenomen! Onze medewerkers zetten alle eisen op een rij en maken hier offerte voor met een 2d en als het moet een 3d tekening! Zodat jij zeker weet , dat wij het zelfde bedoelen en dat je ook ziet hoe het meubel eruit komt te zien. Service toch?

Als jouw meubel voldoet aan jouw wensen wordt de order doorgestuurd naar onze werkplaats in Oosterwolde, Friesland. Onze staalbewerkers, houtbewerkers en meubelspuiter gaan met plezier jouw meubel maken! Onze planner maakt een afspraak voor een afleverdag en op die dag komen onze eigen bezorgers de meubel tot de deur leveren. Wees gerust vaak zetten ze de meubel ook op de juiste plaats! Extra service!

Wij zien vaak deze te gekke meubels alleen maar in de werkplaats! Daarom vragen we altijd om een paar leuke foto's van het eindresultaat! Wist je dat we elke maand ook een prijs verloten onder de ingezonden foto´s.

Meubels bij De Kisten Koning

De Kisten Koning heeft een grote voorraad meubels , waardoor de meeste meubels binnen 7-10 werkdagen leverbaar zijn. Sommige meubels kosten meer tijd omdat het maatwerk is. Hier staat al gauw 6-10 weken levertijd voor.

Wij hopen dat je jouw meubel bij ons kan vinden en de wereld helpt om een beetje duurzamer te worden.

Heb je verder nog vragen? Onze medewerkers staan je graag te woord om je verder te helpen!

 

Go to products Go to products