Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

34 producten
34 producten

Ben je in de winkel op zoek naar een kast, maar vind je niet de juiste maat of kleur? Geen zorgen! Kasten op maat is de perfecte oplossing. Bij De Kisten Koning laten we online slechts een klein deel van de mogelijkheden zien. Of je nu een dressoir, boekenkast, kledingkast of zelfs een tv-kast met lift wilt, wij kunnen jouw interieur verrijken met een maatwerk kast! Een kledingkast of wandkast beslaat vaak een hele wand, daarom is het van essentieel belang dat de maatvoering van de kast perfect klopt.

Ontwerp jouw eigen kasten op maat

Het samenstellen van jouw kast is eigenlijk heel eenvoudig! In ons online assortiment vind je een verscheidenheid aan standaardmeubels die je kunt kopen. Deze standaardmeubels kunnen we volledig aanpassen aan jouw wensen, maar we kunnen ook een compleet nieuw product creëren. Kies bijvoorbeeld voor een kast met schuifdeuren, een hoekkast of een specifiek materiaal voor jouw woonkamer. Kies tussen lades en deurtjes en bepaal zelf de afwerking van de kast.

Kasten op maat voor jouw woonkamer

In de woonkamer wil je dat jouw kast de ruimte optimaal benut en tegelijkertijd perfect in jouw interieur past. Op die manier behoud je voldoende ruimte en wordt jouw kast een echte eyecatcher. Met een kast op maat van De Kisten Koning geniet je nog jarenlang van een perfect passende kast in jouw woonkamer.

Kasten op maat bij De Kisten Koning

Normaal gesproken kan een kasten op maat erg duur zijn, maar bij De Kisten Koning niet! Dit komt doordat we veel processen online kunnen uitvoeren en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. We streven ernaar om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken, wat je vaak terugziet in onze keuze voor materialen.

Heb je een idee voor een kast op maat? Maak een schets en vraag naar de mogelijkheden via e-mail naar service@dekistenkoning.nl of bel naar 085-8772604. Ontdek hoe wij jouw droomkast werkelijkheid kunnen maken! Kies voor hoogwaardige maatwerkoplossingen bij De Kisten Koning en transformeer jouw interieur met een kast die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Veelgestelde vragen over Kasten op maat

Go to products Go to products