Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

35 producten
Go to filters
35 producten

Sta je in de winkel en kom je er niet uit qua maat of kleur? Dan is een kast op maat een hele mooie oplossing hierin. Wij laten online maar een klein deel van de mogelijkheden zien. Van dressoir, boekenkast, kledingkast tot aan een tv kast met lift. Verrijk jouw interieur met een maatwerk kast! Een kledingkast of wandkast dekken vaak een hele wand af en juist daardoor is het zo belangrijk dat de maatvoering van een kast klopt.

Een kast op maat laten maken

Het samenstellen van jouw kast is eigenlijk heel eenvoudig! In ons online assortiment staat een verscheidenheid van meubels die je standaard kan kopen. Deze standaard meubels kunnen wij geheel naar wens aanpassen, maar kunnen ook vanaf een compleet nieuw product gaan werken. Kies bijvoorbeeld voor in de woonkamer een kast met schuifdeuren, een hoekkast of van een bepaald soort materiaal. Kies voor lades of juist deurtjes en bepaal jouw eigen afwerking van de kast.

Kast op maat woonkamer

In de woonkamer wil je dat jouw kast zo goed mogelijk de ruimte benut en er tegelijkertijd ook nog passend in jouw interieur is. Zo houd je ruimte over en is jouw kast een echte eyecatcher. Hierdoor kun je nog jaren door met jouw kast.

Kasten op maat bij De Kisten Koning

Normaal gesproken is een kast op maat heel duur, maar niet bij De Kisten Koning. Dit komt omdat wij veel processen online kunnen uitvoeren en vooral duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Alle materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, dit zie je vaak ook terug in de keuze in materialen.

Als je een idee voor een kast op maat hebt? Maak een schets en vraag per email naar de mogelijkheden via service@dekistenkoning.nl of bel naar 085-8772604.

 

Go to products Go to products