Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

2 producten
2 producten

Slim gebruik van ruimte, innovatieve technologie en een gelikt design, dat zijn de kenmerken van Tiny Houses. De gebruikte materialen zijn ecologisch verantwoord en de indeling en uitstraling zijn speels. Dat brengt samen minder onderhoud, minder spullen, minder energieverbruik, minder kosten en minder footprint met zich mee! In een community sfeer deelt men het terras, banken en barbecues. Samen genieten en 'het nieuwe chillen' is dé nieuwe vakantiebelevenis.

Het Tiny House is een uitgekiende recreatiewoning die met minimale middelen optimaal recreatief plezier biedt. Het van binnen en van buiten met zorg vormgegeven LESS=MORE concept is eigentijds en helemaal STATE-OF-THE-ART. Klein, compact, doordacht en met veel aandacht voor de locatie, speelt het in op een nieuwe vorm van recreatie. Super inzetbaar als verhuurobject, maar ook heel tof om lekker zelf van te genieten. De relatief kleine recreatiewoning is geïntegreerd in een natuurlijke omgeving, waarin een gedeelde buitenplaats (The Social Space) onderdeel vormt van de totaal beleving.

Tiny house kopen

De tijd van eindeloze economische groei is gedoemd te eindigen, het is niet langer houdbaar. We worden gestimuleerd meer te consumeren, om steeds grotere en duurdere spullen en huizen te kopen en om dat te kunnen doen moeten we steeds harder werken en hebben we steeds minder vrije tijd om met elkaar te besteden. Wanneer is het genoeg? Wat hebben we nu eigenlijk echt nodig om fijn te kunnen leven? Waar hebben we echt genoeg aan? Bij De Kisten Koning werken we er elke dag aan om iedereen in Nederland en België een fijn gevoel in huis te leveren. Een thuis is in elke fase van je leven iets anders. Daarom leven wij ons in en bekijken we wat thuis voor iedereen betekent. Voor de groeiende groep eenpersoonshuishoudens kwamen we daarom met drie standaard uitvoeringen van een Tiny House . Een comfortabele plek die past bij de flexibiliteit die mensen zoeken!

Niet alleen om in te wonen, maar ook bedacht, ontworpen en gebouwd met een mooie missie: jouw vakantie nog duurzamer maken. Met een slimme indeling geniet je in een kleine accommodatie wél van veel luxe en vooral gezelligheid.

Tiny house bouwen

DKK Tiny Houses zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en kan in veel opzichten aan je wensen worden aangepast. Er zijn 3 standaard uitvoeringen beschikbaar: Kickstarter, Tiny en de Tiny King. De
uitvoeringen verschillen in bv. Aantal personen, afwerking, plat/punt dak enz.

Ook hebben we diverse financieringsmogelijkheden als:
Exploitatie uitvoering (koop of partner programma).

De fundering van de DKK Tiny house bestaat uit de pijlers vrijheid, kwaliteit en zelfstandigheid. Het huis spreekt aan op deze belangrijke waarden die voor eenpersoonshuishoudens gelden. Hun definitie van deze waarden zijn vertaald in warm, huiselijk design dat wereldwijd wordt gewaardeerd. De heldere indeling maakt dat elke bewoner zich er snel thuis kan voelen. Al bij de entree lokt de woonkamer met vide en uitzicht. Keuken, badkamer en slaapkamer bieden geborgenheid. Er is voldoende ruimte voor gasten en je zit niet op elkaars lip. Het materiaalgebruik maakt de huiselijkheid compleet.

De buitenkant straalt met z’n eigenzinnige daklijn vrijheid en eigenheid uit. Vrijheid zit daarnaast in het makkelijk kunnen verplaatsen van het huis. Het robuuste design van DKK Tiny maakt het huis prima geschikt voor hergebruik. Twee vrachtwagens en een dag verder staat het huis op een andere locatie. Ideaal dus ook voor tijdelijk ruimtegebruik en het slim benutten van lege terreinen in steden en dorpen. Door een serie DKK Tiny’s op zo’n plek te plaatsen wordt het gebied positief op de kaart gezet en gaat het leven. Als de grondeigenaar zover is om zijn eigen plannen te realiseren, hoeft hij alleen nog maar te oogsten met een goede verkoopcampagne.

Tiny house kopen bij De Kisten Koning

De Tiny Houses zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en kan in veel opzichten aan de wensen worden aangepast. Zo is er nog inspraak in uitvoering van het exterieur als interieur. Samen wordt er
gezocht naar welke stijl het beste bij de locatie past.


Hoe groot wordt jouw ecologische voetafdruk in dit kleine huisje?

DKK Tiny Houses is een project van De Kisten Koning

Voor meer vragen kun je emailen naar service@dekistenkoning.nl of bellen naar 085-8772604.

 

Go to products Go to products