Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

4 producten
Go to filters
4 producten

Na een lange werkdag wil je natuurlijk fijn thuiskomen en dat begint met het vegen van je schoenen op de deurmatten. Door een vrolijke, sierlijke deurmat neer te leggen bij de deur is thuiskomen altijd fijn. Om te zorgen dat jij met een goed gevoel het huis binnenstapt en je voeten kunt vegen, heeft De Kisten Koning een ruim assortiment deurmatten in vele verschillende soorten, maten, kleuren en modellen. Op deze manier zorgt De Kisten Koning ervoor dat je altijd wel een exemplaar vindt die bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor een sierlijke deurmat met grappige teksten erop? Of zie je als je thuiskomt toch liever een functionele deurmat op de vloer liggen? Bekijk het hele assortiment online in onze webshop en bestel jouw nieuwe deurmat direct online!

Soorten deurmatten

Je vloeren blijven schoner en droger door gebruik te maken van een droogloopmat of schoonloopmat. Veeg je schoenen af en zo voorkom je dat de vloer vies wordt! De droogloopmat zijn vaak gemaakt van katoen. Dit zorgt ervoor dat vocht makkelijk wordt opgenomen, waardoor er droog gelopen kan worden op de vloer. De schoonloopmat hebben een ruwere ondergrond en zorgt er dus voor dat je schoenen aan de onderkant schoner worden. Vaak hebben zowel de droogloop- en schoonloopmat een rubberen onderlaag, zodat deze niet verschuiven tijdens het vegen van de schoenen. Kokosmatten zijn gemaakt van de vezels van de buitenkant van de kokosnoot. Dit is een duurzaam materiaal en daardoor heb je lange tijd plezier van je kokosmat. Je kunt deze gewoon schoonmaken door er met de stofzuiger overheen te gaan of om hem buiten even uit te kloppen.


Deurmatten bij De Kisten Koning

Bij De Kisten Koning vind je een ruim assortiment deurmatten, droogloopmatten, schoonloopmatten en kokosmatten die geschikt zijn voor ieder huishouden. Voor welke deurmat ga jij? Bekijk de collectie matten in de webshop van bij De Kisten Koning en bestel deze direct online!

Go to products Go to products