Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

Items 1 - 60 of 121
Items 1 - 60 of 121

Spiegels worden ook wel de ziel van het interieur genoemd. Ze zien namelijk alles! Ben je op zoek naar de perfecte spiegel voor jouw interieur? Geen basic spiegel, maar één die bijzonder is? Dan ben je bij De Kisten Koning aan het juiste adres! Ons assortiment spiegels wordt regelmatig ververst. Ronde spiegels, vierkante spiegels en spiegels met aparte vormen (bijvoorbeeld de hexagon spiegel) zijn ruimschoots vertegenwoordigd op onze website en in onze woonwinkels.

Spiegel voor in de badkamer

Is jouw interieur romantisch ingericht? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een antieke spiegel, of iets wat daar erg in de buurt komt. Een spiegel barok doet ons - dankzij de prachtige details - denken aan vroegere tijden, maar dan met een hedendaagse twist. Ben je meer van een strakke vormgeving, dan vind je bij De Kisten Koning ook verschillende design spiegels

Spiegels groot en klein

Een mooie woonkamer spiegel hoeft niet heel erg te verschillen met een slaapkamer spiegel. En een hal spiegel kan ook prima dienst doen als wc spiegel. Het enige waar je op hoeft te letten is het formaat, en daar hebben we bij De Kisten Koning ook over nagedacht. Hoe? Door één spiegel in verschillende formaten te hebben. Zo heb je je spiegel voor de ruimte waar je die nodig hebt.

Krijg de Perfecte Spiegels voor uw Huis

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de perfecte spiegels te vinden die bij uw stijl en inrichting passen. Daarom bieden wij een breed scala aan stijlen en afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse, klassieke of rustieke stijl, wij hebben de perfecte spiegels die aan uw wensen voldoen. Wij bieden ook een verscheidenheid aan materialen zoals hout, metaal, glas en meer om ervoor te zorgen dat u de perfecte spiegels voor uw huis krijgt.

Ontdek een Breed Assortiment aan Stijlen en Afwerkingen

Bij De Kistenkoning zijn we er trots op dat we onze klanten spiegels van de hoogste kwaliteit tegen een onverslaanbare prijs kunnen aanbieden. Wij streven ernaar de beste selectie spiegels te bieden, zodat u de perfecte spiegels voor uw huis kunt vinden. Onze spiegels zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn handgemaakt met behulp van de beste materialen en technieken. Wij garanderen dat u van onze spiegels zult houden en dat ze er geweldig uit zullen zien in uw huis.

 

Veelgestelde vragen over Spiegels

Go to products Go to products