Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

15 producten
Go to filters
15 producten

de binnendeuren bij De Kisten Koning worden handgemaakt en daardoor in diverse afmetingen beschikbaar. De meeste deuren worden voorzien van glas en heten ook wel binnendeuren met glas! De binnendeuren passen in elk interieur thuis zowel in een landelijke, retro als industriele stijl!

Ben je al langer op zoek naar een mooie binnendeuren zwart van metaal en glas? Onze binnendeuren hebben een strakke uitstraling en zijn passen in elke ruimte in huis. Van woonkamer tot badkamer tot slaapkamer! Waar plaats jij deze binnendeur? Het voordeel van deze binnendeuren is dat ze voorzien zijn van glas, dus het is geen massieve binnendeur! Dit zorgt voor zicht in de ruimtes en naast zicht ook meer lichtinval.

De binnendeuren kun je helemaal naar smaak maken! Kies als eerste uit de afmeting, dan het soort glas bv helder glas of melk glas! De deurgrepen en ophangsyteem zijn ook naar smaak samen te stellen.

Binnendeuren met glas

De binnendeuren met glas bestaat uit gehard veiligheidsglas van 4 mm in diverse uitvoeringen. Naast het veiligheidsglas, houd het glas UV straling tegen en een groot deel van het geluid. Extra voordeel dus. Standaard zijn er vier verschillende uitvoeringen glas, namelijk helder glas, melk glas, grijs gerookt glas en bruin gerookt glas.  De binnendeuren met glas zijn eenvoudig te plaatsen met het geleverde handleiding. je hoeft hiervoor geen handige klusjesman te zijn, ook al is dit wel aan te raden natuurlijk.

Binnendeuren bij De Kisten Koning

Ons online assortiment binnendeuren bevatten vele binnendeuren, schuifdeuren en loftdeuren. Wij denken graag met je mee!

Er wordt geleverd in Nederland, Duitsland, Belgie en Verenigd Koningkrijk.

Go to products Go to products