Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...TIP: Leuk om mee te bestellen: DIY Burning Sand kaarsen.. ♥

8 producten
8 producten

Houten kisten Gastronormbakken ,ook wel GN, genoemd wordt als maatindeling gebruikt in de horecawereld door restaurants, hotels en cateringsbedrijven voor bak en braadsystemen van diverse materialen als roestvast staal en kunststof. Een veel gebruikte houten kist GN is de GN 1/1 chafing dish. GN heeft zijn oorsprong in Zwitserland, hier kwam men bij het opbergen en bakken van voedsel dat dit vooral gescheiden gebeurde. Dit is heel bewerkelijk en brengt veel verspilling met zich mee. Hierop zijn de gastronorm bakken bedacht, deze standaardisatie brengt orde. Op veel plaatsen in de gastronomie/horeca kunnen deze gastronorm bakken geplaats worden. Door de maatvoering zijn de kisten voor gastronormbakken stapelbaar en modulair.

Houten kisten voor gastronorm bakken

Onze houten kisten zijn geschikt voor alle soorten gastronorm bakken. Dankzij de standaard maatvoering passen alle gastronormbakken in onze houten kisten als omhulsel. De houten kisten met gastronormbakken geeft een duurzame ecologische look in de horeca. De presentatie van jouw producten krijgt hierdoor extra vorm, het nodigt uit! Plaats ze bijvoorbeeld op een koelwerkbank, chafing dishes, salades bars. De houten kisten voor de gastronorm bak kan worden gebruikt voor het bereiden, warmhouden, koelen en transport van eet en drink producten. 

Voordelen van een gastronorm bak met kisten

Het gebruik van houten kisten om gastronorm bakken is niet alleen praktisch, maar vooral sfeervol. In deze tijd staat duurzaam en beleving voorop en hoe kan dit nu mooier door ook gebruik te maken van de houten kistjes. Er passen meerdere gastronormbakken in onze kistjes, bijvoorbeeld de GN 1/4 of zelfs de GN 1/6,

Kisten voor gastronorm bakken bij De Kisten Koning

Bij De Kisten Koning vind je diverse soorten kisten en veilingkisten met diverse afwerkingen voor de gastronormbakken. Staat jouw maat er niet bij?

De Kisten Koning is in de loop der jaren gegroeid tot een meedenkende productiepartner in Nederland en Belgie. Bij ons staat duurzaamheid en de klant altijd voorop. 

Wij zijn in staat om elke soort kist te maken. Naast veilingkisten kan er door ons ook de bijbehorende displays geleverd worden. Ook in deze product segment produceren we al jarenlang diverse displays. Displays voor de retail en groothandels, maar ook voor bekende merken.  Ook hierin is maatwerk mogelijk.

Voor meer informatie stuur een email naar service@dekistenkoning.nl 

 

 

Go to products Go to products