Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

5 producten
5 producten

Een vensterbank op maat van oud eiken hout bestel je bij De Kisten Koning. Met een specialisme in houten vensterbanken op maat ben je bij ons op het juiste adres. Oud eiken hout is momenteel de best verkochte vensterbank voor in het interieur. Op het gebied van duurzaamheid en look scoort deze het hoogst. Naast oud eiken kun je bij ons ook kiezen uit vurenhout of nieuw eikenhout!

Vensterbanken op maat

Bij De Kisten Koning kun je houten vensterbanken op maat laten maken. In de webshop worden de meest verkochte maten en soorten vermeld, maar geen een ruimte is hetzelfde en daarom bieden we hierin maatwerk aan. In onze werkplaats werken enthousiaste houtbewerkers die met liefde jouw op maat gemaakte vensterbank klaar maken. Zodat zowel het materiaal, de maten als de afwerking van het hout tot de puntjes helemaal klopt.

Op onze product pagina zie je de meest verkochte standaard vensterbanken. Wat voor ons belangrijk is om te weten:
- Het soort materiaal (oud eiken, eiken of vuren)
- Afmetingen
- Afwerking van het hout (lak of een kleur (beits, wax)

Naast deze afwerkingen is het ook belangrijk om te weten hoe je de zijkant wilt afgewerkt hebben. Is het een zichtzijde of worden de vensterbanken tegenelkaar aangeplaatst?

Wij snappen dat het allemaal veel informatie en factoren zijn om rekening mee te houden om tot een goede keuze te komen! Mocht je hier niet uit komen, dan kunnen we een afspraak inplannen om te komen kijken en inmeten! Ook is het mogelijk om telefonisch alles door te nemen.

Vensterbanken hout

Vensterbanken van hout geeft een warme sfeer in huis. De basis voor onze hout voor de vensterbanken is dat het goed gedroogd hout is met een zeer lage vochtigsheidsgraad.

Als je op zoek bent naar een mooie uitstraling dan is oud eiken een goede keuze. Dit is gebruikt hout met een strakke uitstraling. Door het schaven van oud eiken planken worden de ruwe zijdes van de plank glad gemaakt. Doordat de schaafdiepte enkele milimeters bedraagd, blijven de unieke sporen / karaktereigenschappen van het hout zichtbaar. Het resultaat is prachtig levendig hout voor een mooie vensterbank met een warme sfeer en exclusief!

Vensterbanken binnen

Bij ons vind je houten vensterbanken voor binnen! Het begint allemaal met een keuze van een te bestellen standaard of op maat vensterbank! Als de oude vensterbank er eenmaal uit is, is het tijd om de nieuwe vensterbank op maat van hout te installeren. Dit kun je zelf doen of overlaten aan ons klusteam.

Vensterbanken bestellen bij De Kisten Koning

Ons team staat voor hoge kwaliteit houten vensterbanken op maat voor een goede prijs en hoge kwaliteit! Mocht je toch nog vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. Email naar service@dekistenkoning of bel ons op 085-8772604.

Go to products Go to products