Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Houten kistjes , loftdeuren & duurzame accessoires... ♥

4 producten
4 producten

Bij De Kisten Koning vind je geen ruime selectie aan keukens! Hier vind je alleen maar pareltjes en unieke ontwerpen van keukens en kookeilanden! Een keuken koop je niet elk jaar en daar wordt door ons ook veel aandacht aan besteed, zowel het ontwerp en de uiteindelijke plaatsing. Bij ons is elke keuken maatwerk!

Keuken kopen

Als er een ruimte in jouw huis die centraal staat is het wel de keuken! Hier wordt zowel gekookt, de dag doorgenomen als geleefd. Het kopen van een keuken is niet iets wat je elke dag doet! Het is kostbaar en iets wat je misschien maar een keer in je leven doet! Daarom besteden wij heel veel aandacht aan het ontwerp van de keuken in het voortraject, zodat de keuken helemaal naar wens wordt gemaakt! Zo past er altijd een maatwerk keuken bij jouw wens en budget!

Keuken kookeiland

Onze paradepaardje blijft toch wel de keuken met kookeiland of gewoon een hele grote kookeiland van oud eikenhout en een blad van beton ciree! Onze kookeiland is uitgevoerd met de meest innovatieve keukenapparatuur om het gehaal af te maken.
Een keukeiland is zeer handig om de ruimte efficient te benutten. Kies de juiste afmetingen zodat er voldoende loopruimte om het kookeiland is. De breedte van een kookeiland is meestal tussen de 90 - 140 cm en de lengte tussen de 240 en 300 cm.
Ben je benieuwd wat de ideale afmetingen zijn? Stuur ons een email: service@dekistenkoning.nl

Keuken hout

Een kookeiland keuken zijn er in vele soorten en maten! Bij ons worden de keukens voornamelijk gemaakt van staal, hout en betonlook. Hout en andere natuurlijke materialen zijn kenmerkend voor een industriele of landelijke keuken met eiland. Een keuken of kookeiland van hout heeft een warme uitstraling.

Er wordt bij ons vaak gebruikt gemaakt van oud eiken hout. Oud eiken hout voor onze keukens hebben allemaal een herkomst waardoor het uiterlijk kan verschillen. Van zeer doorleefde planken met diepe groeven tot rustigere exemplaren met prachtige houttekeningen. Als gevolg van de hoge leeftijd van oud eiken hout is dit hout zijn werking kwijtgeraakt. Een erg gunstige eigenschap die vooral bij het maken van keukens zeer gewaardeerd wordt.

Ook andere houtsoorten zijn bij ons bespreekbaar als nieuw eiken! Vraag het gerust!

Keukenbladen

Het keukenblad is het belangrijkste werkruimte van de keuken! Je zit eraan of werkt erop! Voor goed kookcomfort is het belangrijk om goed na te denken over het keukenblad indeling! Ook is het keukenblad een echte sfeerbepaler, het bepaald de sfeer van jouw keuken.

De kleur van het keukenblad speelt een belangrijke rol bij het gewenste effect en sfeer van de keuken. Er zijn diverse kleuren beschikbaar, voor een stoer aanzicht gebruik je een donkere kleur. Een zwart keukenblad geeft de keuken een strakke look! Wil je meer ruimte maken in de keuken, kies dan voor een lichte kleur keukenblad. Een lichtere kleur keukenblad geeft ook meer rust.  Tussen donker en licht in is bijvoorbeeld antraciet!

Ons standaard keukeneiland is voorzien van een betonlook keukenblad! Deze zorgt voor een unieke uitstraling in de keuken. Het materiaal beton is robuust en tegelijkertijd industrieel. Als je liefhebber bent van een landelijke interieurstijl dan kun je kiezen voor een houten keuken met een betonnen keukenblad, hierbij wordt in de keuken hout gecombineerd met beton waardoor er een speels, samenhangend geheel onstaat. Een keukenblad van betonlook wordt handgemaakt en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Keuken apparatuur

Bekijk onze kookplaat met afzuiging Voor een keuken kookeiland! Het meest innovatieve keukenapparatuur. Wij hebben korte lijntjes met onze keuken apparatuur leveranciers, waardoor de mogelijkheden enorm zijn en de levertijden kort.  Indien er voor meerdere functies van het kookeiland wordt gekozen, dan is de indeling juist belangrijk. Houd er rekening mee dat er vrij werkblad is naast de kookplaat en de spoelbak, zodat u op de beste manier jouw maaltijden kan bereiden. Met een kookeiland met zitgedeelte, bijvoorbeeld hoge barkrukken aan een kant maak je er een gezellige bedoeling van!

Keuken samenstellen bij De Kisten Koning

Go to products Go to products