Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

1 product
1 product

Behang is een geweldige manier om van jouw saaie muur een eyecatcher te maken en sfeer te brengen in jouw slaapkamer. Fotobehang is in verschillende motieven en formaten verkrijgbaar.

Behang in de slaapkamer

De slaapkamer is het meest rustgevende plekje in ons interieur. Hoe gaaf is het dan om ook behang in jouw slaapkamer te plaatsen! Het muuroppervlak achter een bed leent zich er prima voor uit om versierd te worden met behang. 3 tips voor behang in de slaapkamer:
- Een slaapkamer met bloemen kan er elegant uitzien en de slaapkamer helemaal opfrissen. Het zal ook een opvallend en decoratief element zijn, perfect voor een plek als in de slaapkamer.
- Goud als behangidee komt steeds vaker voor en is niet beperkt tot de klassiekers. Een goed geselecteerd rosegoud slaapkamer behang zal een opmerkelijk effect hebben op het welzijn in de slaapkamer.
- Als je een sfeer van opluchting en rust in jouw interieur wilt hebben , dan is blauw de juiste kleur. Het heeft namelijk een zalig en rustgevend effect op onze geest.

Dit zijn slechts een paar opties. Het hangt helemaal van jouw eigen smaak en stijl af. De keuze voor slaapkamer behang is zo breed dat je voor elke slaapkamer wel iets kan vinden.

Behang bloemen

Met bloemen maak je iemand blij maar fris je ook je muur op met fotobehang bloemen! We raden aan om een gelijkwaardige kleurschema voor zowel de muur als het fotobehang te kiezen! Als je het fotbehang bloemen wilt laten knallen maak je een contrast van de muur.

Behang in de woonkamer

Heb je geen idee hoe je jouw woonkamer moet inrichten? Fotobehang voor in de woonkamer is een leuke manier om meer kleur en sfeer in de ruimte te krijgen. Fotobehang in de sfeer van boho, modern, vintage of glamour. Het is de moeite waard als je bedenkt dat het fotobehang verkrijgbaar is in verschillende maten.

Een paar tips voor de woonkamer:
- Heldere kleuren fleuren niet alleen het interieur op , maar doet de ruimte ook groter lijken.
- Landschappen kun je gebruiken om meer diepte in de woonkamer te geven.
- gedurfd 3D patroon om een ware eyecatcher in de woonkamer te maken.

Zoals je kan zien kun je op meerdere manieren pronken met fotobehang voor de woonkamer.

Fotobehang natuur

Helaas kun je zelf nog niet teleporteren maar met fotobehang natuur haal je de landschappen in huis en danwel aan de muur. Fotobehang natuur past in vele ruimtes zoals de slaapkamer of woonkamer! Het frist de muur op en haalt de schoonheid van de natuur in huis.

Fotobehang dieren

Als je van de natuur houd, bekijk dan onze fotobehang dieren. Heb je ooit met vissen willen zwemmen of naast een olifant willen staan? Of de big five zien? Bij ons vind je fotobehang dieren die dit goed nabootsen

 

Veelgestelde vragen over Behang

Go to products Go to products