Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

Items 1 - 60 of 649
Items 1 - 60 of 649

Oude houten kisten gaan al minstens 40-80 jaar mee. Voorheen werden de houten fruitkisten gebruikt voor het opslaan en vervoer van fruit en groenten. Tegenwoordig worden ze decoratief gebruikt in huis, bedrijf of voor marketing doeleinden.

Houten fruitkistjes in verschillende maten en kleuren

De Kistenkoning beschikt over houten fruitkisten in alle soorten en maten. Op onze website vindt u een gevarieerd aanbod gebruikte houten fruitkisten, maar ook nieuwe houten fruitkisten met een oude, robuuste look. Te gebruiken in diverse inrichtingen en/of gelegenheden.

Ook zijn er houten kistjes met deksels, de zogenaamde kubus houten kisten. Zowel losse deksels voor de houten kisten als scharnierende deksels zijn mogelijk. Deze houten fruitkisten lenen zich prima uit voor een bewaarbox, een mystery treasure kist of een speelgoedkist. Standaard worden de houten kisten in de hout kleur geleverd, maar het is ook mogelijk om een bepaalde afwerking te selecteren als de kleur wit of gebrand. Het is ook mogelijk om een complete maatwerk houten kist aan te vragen!

Fruitkisten online kopen?

Fruitkisten kopen doet u eenvoudig en snel bij de Kistenkoning. Wij bieden verschillende gebruikte fruitkisten zoals appelkisten, sinaasappelkisten, aardappelkisten, perenkisten en veilingkisten. Daarnaast hebben we een ruim assortiment nieuwe houten kistjes. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij hebben het allemaal! U heeft zelfs de optie om wieltjes aan uw fruitkisten te laten monteren, zodat uw kisten nog makkelijker in gebruik zijn. Kies daarnaast voor één van de vele kleuropties: wit, zwart, whitewash, greywash en de populaire gebrande look.

Bekijk ook eens ons aanbod fruitkisten meubels. Nieuwe fruitkisten met een authentieke uitstraling die u overal in uw huis kunt plaatsen. Fruitkisten in uw huis is een zeer populair meubelstuk. Wij hebben boekenkasten, tv-meubels en nog veel meer fruitkisten verwerkt die u op geheel eigen manier kunt invullen.

Houten kistje met uitstraling

De Kisten Koning heeft een grote assortiment houten kistjes om jouw producten in te verpakken. Houten kistjes zorgen voor een vintage en duurzame look. Naast alle houten verpakkingen kunnen we ook de bedrukking van de houten kistjes verzorgen. Op deze manier krijgt jouw houten kistje een persoonlijke touch! De houten kistjes kunnen worden gesjabloneerd en bedrukt in kleine en grote oplages.

Fruitkisten bij De Kisten Koning

Onze houten kistjes voldoen aan diverse kwaliteitsnormen en hebben allemaal een FSC keurmerk. Wist je dat we ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. We laten elke maand bomen planten om de CO2 te compenseren, mooi sluitend verhaal toch?

De Kisten Koning denkt graag met je mee! Heb je vragen over onze houten fruitkisten en houten kistjes? Email naar service@dekistenkoning.nl of bel ons 085-8772604

Loftdeuren

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250

EUR 129

Op voorraad