Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...TIP: Leuk om mee te bestellen: DIY Burning Sand kaarsen.. ♥

31 producten
31 producten

Groot Assortiment Houten Appelbakken

Ben jij opzoek naar een Houten Kist? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment Wijn Kisten aan. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten Houten Appelbakken in diverse kleuren en maten. Onze Houten Kistjes zijn ontzettend populair de laatste jaren.

Wijn Kisten en Houten Appelbakken te koop

Onze Houten Appelbakken worden gebruikt als decoratie of opbergkist. Maak van onze wijnkisten een grote schoenen kist of gebruik de Hout Kist voor bijzettafel. Je kunt erg creatief zijn met de Houten Kistjes die wij aanbieden.

Snelle levering Fruitkist Zeeland

Onze Houten Kistjes worden ontzettend snel geleverd. Voor 15:00 besteld is morgen in huis! Wij hebben ook een afhaal optie. Je kunt dan elk moment van de werkdag een Wijn Kist halen. Wij doen ook aan staffel korting. Hoe meer Veilingkisten je koopt hoe beter het aanbod.  Ook hebben wij een 14 dagen bedenktijd service. Mocht je niet tevreden zijn met onze Houten Kisten kan je altijd de Houten Appelbakken retour sturen binnen 14 dagen.

Houten kistje met uitstraling

De Kisten Koning heeft een grote assortiment houten kistjes om jouw producten in te verpakken. Houten kistjes zorgen voor een vintage en duurzame look. Naast alle houten verpakkingen kunnen we ook de bedrukking van de houten kistjes verzorgen. Op deze manier krijgt jouw houten kistje een persoonlijke touch! De houten kistjes kunnen worden gesjabloneerd en bedrukt in kleine en grote oplages.

Houten Appelbakken bij De Kisten Koning

Onze houten kistjes voldoen aan diverse kwaliteitsnormen en hebben allemaal een FSC keurmerk. Wist je dat we ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. We laten elke maand bomen planten om de CO2 te compenseren, mooi sluitend verhaal toch?

 

De Kisten Koning denkt graag met je mee! Heb je vragen over onze houten Houten Appelbakken en houten kistjes? Email naar service@dekistenkoning.nl of bel ons 085-8772604

Go to products Go to products