Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...TIP: Leuk om mee te bestellen: DIY Burning Sand kaarsen.. ♥

Items 1 - 60 of 206
Items 1 - 60 of 206

De houten kistjes vind je bij ons in vele kleuren, maten en vormen. Ga je voor nieuwe houten kisten houten kistje geschaafd of liever heb je liever een meer vintage uitstraling met onze gebruikte fruitkisten . Net zoals de houten kistjes van de Action zijn onze houten kistjes zijn voor vele doeleinden te gebruiken. De houten kisten worden veel gebruikt voor decoratieve doeleinden, voor meer opbergmogelijkheid, er worden kasten van gebouwd, gebruikt als winkelinrichting, buiten gebruikt als plantenbakken en ga zo maar door! De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Houten kistjes met deksel

Van houten kistjes met deksels tot gewoon open houten kistjes. Bij ons vindt je gigantisch veel soorten houten kisten van groot tot klein, van 80 jaar oud tot gloednieuw en in allerlei kleuren.

Heb je nou te veel schoenen en wil je meer opbergruimte hiervoor? Neem dan eens een kijkje bij onze schoenenkisten. De fruitkisten A-klasse en onze nieuwe fruitkisten verlenen zich weer prima om meubels mee te maken. Zelf bieden we ook fruitkisten meubelen aan wanneer je niet de behoefte hebt om de meubelen zelf te maken.

Houten kistjes action VS De KistenKoning

De houten kistjes bij de action zijn van een ander soort materiaal en alleen in de winkel verkrijgbaar. De houten kistjes van De Kisten Koning koop je makkelijk en snel online.  Mocht de maat, vorm of kleur niet helemaal goed zijn van onze houten kisten dan bieden we ook maatwerk aan!

Houten kistjes kopen bij De Kisten Koning

Wanneer je meerdere houten kistjes nodig bent kun je een kijkje nemen bij onze partijverkoop. Voor meer informatie over maatwerk, partijverkoop of b2b kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

Houten kistjes

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250

EUR 129

Op voorraad

Go to products Go to products