Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

Items 1 - 60 of 64
Items 1 - 60 of 64

Veilingkisten zijn vroeger gebruikt voor het opslaan van groenten en fruit in schuren. Ook waren deze veilingkisten de verpakking bij veilingen van groente en fruit. Vroeger waren deze veilingkisten gemaakt van hout, tegenwoordig zijn deze gemaakt van plastic. Hierdoor gaan de kistjes langer mee.

Oude houten kisten, veiling kisten, plukmanden en andere gebruiksvoorwerpen van vroeger koop je bij ons tegen een eerlijke prijs. Sommige houten kisten zijn 100 jaar en ouder en kunnen heel goed vallen. In onze online shop vindt je ook rustieke perenkratten, evenals tientallen jaren oude aardappelkratten en plukmanden. Met name modellen komen rechtstreeks van boeren uit de lokale streek en zijn slechts een beetje van de plank.

Veilingkisten kopen?

De veilingkisten van hout zijn bij ons in diverse uitvoeringen te vinden. Van nieuw tot oud, van klein tot groot. Deze kisten zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

In jouw eigen huis kunnen de oude fruit- en wijnkisten perfect worden gebruikt.  Je ziet op het eerste gezicht dat het handgemaakt, functioneel en robuust is. De veilingkisten staan ​​in schril contrast met de liefdeloze massaproducten die tegenwoordig gemeengoed zijn. Wil je robuuste houten veiling kisten, manden of kratten, dan zijn de oude modellen veilingkisten ideaal. Ze zien er niet alleen charmant uit en stralen een rustieke flair uit. Als ze goed worden behandeld, zullen ze de komende decennia net zo functioneel zijn als in de jaren ervoor.

Veilingkisten van hout

Veilingkisten van hout bestel je gemakkelijk online bij De Kisten Koning. Vandaag besteld = morgen in huis. Bekijk ons grootste assortiment in houten fruitkisten!

Veilingkisten

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250

EUR 129

Op voorraad

Go to products Go to products