Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

Items 1 - 60 of 147
Items 1 - 60 of 147

Wanddecoraties metaal voor extra sfeer en gezelligheid tegen de lege en saaie muur. Een muur kan makkelijk worden opgevrolijkt met unieke wanddecoraties. Zo wordt de muur weer een eyecatcher in jouw interieur van jouw huis of bedrijf. Geef het een mooie touch.

Metalen wanddecoratie NL

Een muur versieren en meer sfeer geven met wanddecoraties metaal is zeer persoonlijk! Hoe ziet jouw interieur eruit, welke kleuren zitten al op de muren? Ga je voor een landelijke sfeer of toch een industrieel sfeertje? De metalen wanddecoraties worden hier in Oosterwolde, Nederland ontworpen en geproduceerd! Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen!

Wanddecoraties metaal

Allemaal mooi en aardig! Maar wat zijn wanddecoraties metaal eigenlijk? Het is eigenlijk niks anders dan een geometrische vorm verbonden lijntjes, de lijntjes vormen de uitstraling van de metalen wanddecoratie! De streepjes, rondjes, vierkantjes of sierlijke vormen maken een decoratie tot leven. Je kunt denken aan dieren, abstracte vormen of zelfs teksten. Stuk voor stuk zijn deze muurdecoraties uniek.

Metalen wanddecoratie industrieel

Metalen wanddecoratie komt vaak tot zijn recht in een industrieel interieur! Dit is niet helemaal waar! Vaak wordt gedacht dat dit koud en kil is maar juist de creatie brengt sfeer zodat het in bijna elk interieur past van retro tot landelijk enz enz.

Metaal muurdecoratie bij De Kisten Koning

Geef jouw woonkamer sfeer met de metalen wanddecoratie , maar ook in de andere kamers kunnen mooi opgefleurd worden met de wanddecoratie metaal van De Kistenkoning. Bekijk ons aanbod en kies de juiste vorm voor jouw interieur.

 

 

Go to products Go to products