Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

56 producten
Go to filters
56 producten

Groot assortiment Vitrinekasten

Wij bieden een groot assortiment buffetkasten. Ben je opzoek naar een nieuwe Vitrinekast? Dan ben je hier op het juiste adres! Ons aanbod Vitrinekasten/Buffetkasten bestaan uit verschillende soorten, maten en kleuren. Door ons aanbod is het vinden van een nieuwe kast ontzettend eenvoudig.  

Vitrinekasten op maat

Vitrinekasten op maat is een van de sterkste punten van De Kisten Koning! Op onze webshop zijn diverse Vitrinekasten te vinden met standaard maten en indelingen, maar wat nu als je een meubel op maat zoekt?

Hoe ziet een traject Vitrinekasten op maat bij De Kisten Koning eruit! Alle wensen worden eerst telefonisch besproken of per schets via de email of whatsapp doorgenomen! Onze medewerkers zetten alle eisen op een rij en maken hier offerte voor met een 2d en als het moet een 3d tekening! Zodat jij zeker weet , dat wij het zelfde bedoelen en dat je ook ziet hoe het meubel eruit komt te zien. Service toch?

Als jouw meubel voldoet aan jouw wensen wordt de order doorgestuurd naar onze werkplaats in Oosterwolde, Friesland. Onze staalbewerkers, houtbewerkers en Vitrinekastenpuiter gaan met plezier jouw meubel maken! Onze planner maakt een afspraak voor een afleverdag en op die dag komen onze eigen bezorgers de meubel tot de deur leveren. Wees gerust vaak zetten ze de meubel ook op de juiste plaats! Extra service!

Wij zien vaak deze te gekke Vitrinekasten alleen maar in de werkplaats! Daarom vragen we altijd om een paar leuke foto's van het eindresultaat! Wist je dat we elke maand ook een prijs verloten onder de ingezonden foto´s.

Snelle levering op Vitrinekasten 

De Kisten Koning heeft een grote voorraad Opbergkasten, waardoor de meeste meubels binnen 7-10 werkdagen leverbaar zijn. Sommige meubels kosten meer tijd omdat het maatwerk is. Hier staat al gauw 6-10 weken levertijd voor.

De Kisten Koning denkt graag met je mee! Heb je vragen over onze houten fruitkisten en houten kistjes? Email naar service@dekistenkoning.nl of bel ons 085-8772604

 

Go to products Go to products