Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ LAATSTE DAG Vakantiekorting ♥ Ontvang nu 10% korting - Actiecode = VAKANTIE10

49 producten
Go to filters
49 producten

Bekijk snel de boekenkasten van De Kistenkoning! Creëer in een handomdraai een industriële sfeer in jouw huiskamer! De boekenkasten van de Kistenkoning past perfect in een industrieel interieur. Geef je boeken of woonaccessoires een plekje in een industriële boekenkast van de Kistenkoning! Een boekenkast geeft je interieur sfeer en uiterlijk. De industriële boekenkast geeft een stoere en robuuste look in je woon- of slaapkamer.


Een boekenkast voor al je boeken
Op zoek naar iets om de lege ruimte in een kamer op te vullen? Een boekenkast kan het item zijn waar je al je boeken kunt showen en diverse accessoires in kwijt kunt. Of je hem nou in je studeerkamer zet voor al je studie- en leesboeken of in de keuken voor je kookboeken, Industrieel Wonen heeft de juiste boekenkast voor je. Wil je je boeken ergens kwijt maar heb je net te weinig boeken voor een volledige boekenkast? Wellicht is een wandplank dan ook voldoende.


De juiste woonstijl met de juiste boekenkast
Of je nou meer op zoek bent naar een klassieke houten boekenkast of een zwarte boekenkast, het is van het belang dat het aansluit bij de rest van je interieur. Industrieel kenmerkt zich door de robuuste materialen zoals hout. Daarom kan een houten boekenkast perfect aansluiten bij een industrieel interieur. Ben je op zoek naar wat rustigers voor in je kamer? Dan is een zwarte boekenkast wellicht beter voor je. Daarnaast heb je de keuze uit boekenkasten met deuren en zonder. Zo kan je de deur mooi dicht doen voor een rustige uitstraling in je kamer.


Onze boekenkasten worden bij je bezorgd in zowel Nederlands als Belgiē.
Go to products Go to products