Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ Lekker duurzaam ♥ 

Items 1 - 60 of 169
Items 1 - 60 of 169

Bekijk snel de boekenkasten industrieel van De Kistenkoning! Creëer in een handomdraai een industriële sfeer in jouw huiskamer! De boekenkasten van de Kistenkoning passen perfect in een industrieel interieur. Geef jouw boeken en woonaccessoires een plekje in een industriële boekenkast! Een boekenkast geeft jouw interieur sfeer en uiterlijk.

Boekenkasten industrieel 

Op zoek naar iets om de lege ruimte in een kamer op te vullen? Een boekenkast kan het item zijn waar je al je boeken kunt showen en diverse accessoires in kwijt kunt. Of je hem nou in je studeerkamer zet voor al je studie- en leesboeken of in de keuken voor je kookboeken, Industrieel Wonen heeft de juiste boekenkast voor je. Wil je jouw boeken ergens kwijt maar heb je net te weinig boeken voor een volledige boekenkast? Wellicht is een wandplank dan ook voldoende.

Boekenkasten industrieel zwart

Of je nou meer op zoek bent naar een klassieke houten boekenkast of een zwarte boekenkast, het is van het belang dat het aansluit bij de rest van je interieur. Industrieel kenmerkt zich door de robuuste materialen zoals hout. Daarom kan een houten boekenkast perfect aansluiten bij een industrieel interieur. Ben je op zoek naar wat rustigers voor in je kamer? Dan is een zwarte boekenkast wellicht beter voor je. Daarnaast heb je de keuze uit boekenkasten met deuren en zonder. Zo kan je de deur mooi dicht doen voor een rustige uitstraling in je kamer.

Boekenkasten van hout

De meest boekenkasten in ons online assortiment hebben een combinatie van staal en hout. Er worden diverse soorten hout gebruikt voor onze boekenkasten
- Boekenkasten hout van eiken
- Boekenkasten hout van vuren
- Boekenkasten hout van barnwood
- Boekenkasten hout van oud eiken
- Boekenkasten hout van steigerhout

Het hout wordt met zorg gesorteerd en is van uitstekende kwaliteit.  Het hout is gedroogd en klaar om in van onze meubels te horen.


Boekenkasten bij De Kisten Koning

Onze boekenkasten worden bij je bezorgd in zowel Nederlands als Belgiē. Naast onze standaard boekenkasten industrieel online bestaat er ook de mogelijkheid om zelf een boekenkast te ontwerpen en door ons te laten maken. Voor maatwerk kun je contact op nemen per email service@dekistenkoning.nl of telefonisch 085-8772604.

Veelgestelde vragen over Boekenkasten

Go to products Go to products