Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

59 producten
59 producten

De kapstokken industrieel in de hal doet meer dan je denkt. Kies uit meerdere modellen, waaronder stoere industriele kapstokken. Ontdek hier de mooiste kapstokken voor jouw huis. Bekijk bijvoorbeeld de kapstok industrieel Mila in het zwart met haken voor aan de wand!


Kapstokken zorgen voor een opgeruimd geheel en kleden een kale ruimte gezellig aan. Het geeft je gasten ook een warm welkom, met de boodschap; “doe lekker je jas uit en voel je thuis in ons huis!”. Maak een statement met een grote design kapstok aan de wand of een steigerbuis kapstok, dat geeft je hal in één klap sfeer en stijl. Ook in de slaapkamer of keuken kan deze woonaccessoire erg goed van pas komen. De ontwerpen van De Kisten Koning zijn stijlvol en modern,of juist vintage kapstokken en origineel. Wat heeft jouw voorkeur?

Kapstokken industrieel

Elke hal is anders, maar kapstokken heb je altijd nodig. Het is immers niet leuk thuiskomen wanneer de jassen en tassen over de vloer verspreid liggen tussen het zand en stof. Bovendien worden je kleren daar niet mooier van. Bij De Kisten Koning vind je verschillende formaten voor de perfecte match met jouw hal. Compacte wandmodellen van 40 bij 8 centimeter kun je in elk hoekje kwijt. Ook staande kapstokken van 175 centimeter hoog gaan zeer efficiënt met de ruimte om: je kunt aan alle kanten van de standaard je jassen kwijt en toch neemt deze niet meer dan een hoek van de hal in beslag.

Kapstok haken

Zoals dat vaak het geval is bij meubels en woonaccessoires, zijn de modernere kapstokken meer dan alleen praktisch: het oog wil ook wat. Je kunt zelfs kiezen voor een opvallende blikvanger die je slaapkamer in één klap omtovert tot een retro geheel. Maar ook strakke modellen met een hoedenplank en een roede vol stijlvolle kledinghangers kunnen een sfeervolle toevoeging aan de hal zijn. Behalve het design hebben ook de materialen een grote invloed: hout geeft sfeer en RVS heeft een moderne uitstraling. Wat voor kapstokken je ook zoekt, je vindt het op dekistenkoning.nl!

Kapstok wand

De kapstokken van de Kisten Koning zijn zowel staand als voor tegen de wand.

Waar kun je kapstokken kopen?

Er is voor iedereen geschikte kapstokken te vinden! Ga voor een kapstok met een schoenenrek of ga alleen voor de kapstok haken! Wil je graag een kapstok industrieel of zwart of wit? Het is allemaal mogelijk bij De Kisten Koning! Bekijk alle standaard modellen kapstokken en mocht je er dan nog steeds niet uitkomen? Maatwerk is ook mogelijk via service@dekistenkoning.nl

Wat is de hoogte van een kapstok?

Dit is erg afhankelijk van de persoon die de kapstokken gaat gebruiken! Er is een standaard hoogte kapstok, een ideale hoogte kapstok en natuurlijk een kapstok voor kinderen! 
De standaard hoogte van kapstokken ligt gemiddeld tussen de 170 en 175 cm boven de grond. Vaak staat de gewenste hoogte ook wel in de handleiding. De standaard kapstok hoogte voor kinderen ligt gemiddeld op een 120 cm. Deze twee maten gaan uit van de gemiddelde persoon, hiermee kun je dan ook altijd en bij iedereen uit de voeten. 
De ideale hoogte voor kapstokken bestaat niet en hier is ook geen vuistregel voor. Het belangrijkste is dat iedereen bij de kapstok kan! De standaard hoogte is hierbij een uitgangspunt , hierna kun je de kapstok makkelijk een paar cm naar boven of beneden bijstellen!
Kinderen worden groter en eigenlijk moet de kapstok meegroeien! Hoe doe je dat? Juist door gebruik te maken van kapstok haken, deze kun je makkelijk veranderen van hoogte indien dit gewenst is. Vergeet niet de oude gaten op te vullen. 

Hoe breed zijn kapstokken?

Dat is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. Hier is een handige vuistregel voor: jassen hangen prachtig om de 7 a 10 cm. Stel je voor je hebt 5 jassen, dan is een kapstok van 5 maal 10 cm  is 50 cm al voldoende. Voor het gemak hou voor 1 jas = 10 cm aan. Tip: Denk ook aan jouw gasten die op visite komen en dat er misschien volgende week wel ergens een sale of flinke korting op jassen is! 

 

Veelgestelde vragen over Kapstokken

Go to products Go to products