Skip to content
 • Klanten beoordelen ons met een 9.0
 • Voordelige verzendtarieven
 • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Klanten beoordelen ons met een 9.0
 • Voordelige verzendtarieven
 • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
 • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

46 producten
46 producten

Een wandplank is een handige en stijlvolle manier om extra opbergruimte toe te voegen aan een kamer. Of je nu een minimalistische of een bohemien inrichting hebt, er is een wandplank die bij jouw stijl past. In deze tekst bespreken we de verschillende soorten wandplanken, waarom je er een zou moeten kopen en waar je op moet letten bij het kiezen van een wandplank.

Waarom een wandplank kopen?

Een wandplank is een eenvoudige en effectieve manier om extra opbergruimte toe te voegen aan een kamer. Je kunt een wandplank gebruiken om boeken, fotolijsten, planten en andere decoratieve items op te bergen. Wandplanken zijn ook een geweldige manier om een saaie muur om te toveren tot een aantrekkelijke blikvanger. Als je bijvoorbeeld een lege muur hebt boven een bank of een bed, kan een wandplank deze ruimte opvullen en je kamer een gevoel van volledigheid geven.

Soorten wandplanken

Er zijn verschillende soorten wandplanken verkrijgbaar, elk met hun eigen stijl en functionaliteit. Hieronder staan enkele van de meest populaire soorten wandplanken:

 1. Zwevende wandplanken: Zwevende wandplanken hebben geen zichtbare bevestigingsmiddelen en lijken te zweven aan de muur. Dit geeft ze een minimalistische uitstraling die goed past bij moderne interieurs.

 2. Ladder wandplanken: Ladder wandplanken hebben een ladderachtig ontwerp en zijn ideaal voor het opbergen van boeken, tijdschriften en andere platte voorwerpen. Ze hebben meestal meerdere niveaus, waardoor ze meer opbergruimte bieden dan traditionele wandplanken.

 3. Hoek wandplanken: Hoek wandplanken zijn speciaal ontworpen om te passen in de hoek van een kamer. Hierdoor maken ze efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en zijn ze ideaal voor kleine kamers.

 4. Houten wandplanken: Houten wandplanken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen en passen goed bij rustieke en bohemien interieurs. Houten wandplanken zijn sterk en duurzaam en kunnen veel gewicht dragen.

Waar op letten bij het kiezen van een wandplank?

Bij het kiezen van een wandplank zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt: Stijl: De stijl van de wandplank moet passen bij de rest van je interieur. Als je bijvoorbeeld een minimalistische inrichting hebt, kies dan voor een zwevende wandplank in een neutrale kleur. Als je een rustieke inrichting hebt, kies dan voor een houten wandplank met een natuurlijke afwerking.

Veelgestelde vragen over Wandplank

Go to products Go to products