Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

6 producten
Go to filters
6 producten

Als je op zoek bent naar een zwarte loftdeur als binnendeur of schuifdeur in huis, dan ben je bij De Kisten Koning aan het goede adres. Hebben diverse loftdeuren van steigerhout, eiken en staal in het zwart. Een moderne zwarte loftdeur geeft een mooie uitstraling in huis.

Loftdeur zwart van hout

De loftdeuren zwart zijn op maat te maken. Je kunt dan kiezen uit verschillende afmetingen, modellen en afwerkingen. Ook het schuifdeursysteem kun je helemaal naar je wens samenstellen. Al met al een mooie loftdeur naar jouw smaak. Bij een gebeitste zwarte loftdeur blijft de houtstructuur zichtbaar door de transparante zwarte beits laag.
De loftdeur is overal in huis en bedrijf te gebruiken! Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer, slaapkamer, kantine. Een zwarte loftdeur kan ook gebruikt worden als kastdeur! Als je hier niet genoeg ruimte voor hebt, kun je nog gaan voor de vouwdeuren. De zwarte loftdeuren zijn makkelijk te monteren door de eenvoudige handleiding die hier bij zit. Het is binnenkort ook mogelijk om door ons zelf de loftdeur zwart te laten monteren.

Loftdeur zwart schuifdeursysteem

Als er gekozen wordt voor een loftdeur zwart, dan wordt er vaak ook gekozen voor een zwarte schuifdeursysteem. Bij alle schuifdeursystemen zijn de rails allemaal hetzelfde qua look. Je kunt kiezen in de lengte van de rails, de soort wielen en de wijze van montage. Je kunt qua montage kiezen voor montage op de bovenkant van de deur of aan de voorkant van de deur. Heb je nog een deur die je aan dezelfde rails wilt monteren, kies dan voor een extra deurpakket bij het schuifdeursysteem!
Laatste stap is om te kiezen voor een softclose systeem, dit is een soort van demping op de rails waardoor de rails niet open klapt maar zachtjes dichtvalt.

Loftdeuren zwart bij De Kisten Koning

Bij De Kisten Koning hebben wij diverse zwarte loftdeuren in het online assortiment. Loftdeuren zwart van hout en ook van staal en glas.

Stel jouw loftdeur zwart online samen naar jouw wens en ontvang deze snel in huis! Mocht je verder nog vragen hebben, email naar service@dekistenkoning.nl of bel naar 085-8772604.

Team De Kisten Koning

 

 

 

 

 

Go to products Go to products