Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...TIP: Leuk om mee te bestellen: DIY Burning Sand kaarsen.. ♥

Items 1 - 60 of 118
Items 1 - 60 of 118

Wil je een nieuwe loftdeur hout kopen? De loftdeuren bij De Kisten Koning zijn stuk voor stuk uniek! In ons online assortiment vind je loftdeuren van verschillende maten en materialen. Er zijn loftdeuren van steigerhout, loftdeuren van eiken en loftdeuren van staal en glas. Een meest verkochte steigerhouten loftdeuren is de Loftdeur onbehandeld steigerhout.

Er zijn twee soorten loftdeuren, namelijk de loftdeuren met een standaard maat en onze maatwerk loftdeuren. De standaard loftdeuren zijn op voorraad en binnen 5 werkdagen bezorgd. De maatwerk loftdeuren hebben een levertijd van 2 tot 12 weken. Voor alle loftdeuren geldt, er wordt gewerkt met zeer goede kwaliteit materialen als staal en hout.

Loftdeuren hout

Een groot deel van ons online assortiment bestaat uit houten loftdeuren. Loftdeuren van hout zijn onze best sellers, denk hierbij aan loftdeuren van steigerhout, eiken en barnwood. Ook voor buiten wordt er gebruik gemaakt van hout, namelijk douglas hout.

Je hebt de keuze uit behandelde en onbehandelde loftdeuren van hout. De loftdeuren van hout worden door ons zelf geproduceerd en maken gebruik van de beste kwaliteit hout. Daardoor is het mogelijk om jouw eigen houten loftdeur samen te stellen naar wens. Kies jouw uitvoering! Een mooi voorbeeld is dat je de maatvoering zelf kan bepalen en ook de kleur uit kan zoeken. Er wordt gebruik gemaakt van beits, hierdoor kun je de houtnerf nog mooi zien.

Zoek je loftdeuren op maat?

De loftdeuren op maat stel je helemaal zelf samen! Van maatvoering tot aan het materiaal en waar de deurgrepen moeten komen te zitten. Als je de deur eenmaal samen hebt gesteld kun je ook nog het type rail erbij kiezen, zoals een rail met spaakwielen. Zoals eerder gezegd zijn de loftdeuren in ons online assortiment altijd uniek. Wij hebben 7 soorten loftdeuren, namelijk:

Een loftdeur geeft een mooie sfeer in huis en tevens meer ruimte. Dit komt omdat de loftdeur niet open zwenkt, maar open schuift. Een loftdeur van glas geeft meer licht in huis en hierdoor lijken ruimtes veel groter. Ook kun je met deze deuren in huis een grotere ruimte laten opdelen in kleinere ruimtes. Bovendien zijn de loftdeuren breed inzetbaar als kastdeur, voor in de badkamer, tuin en andere ruimtes in huis.

Loftdeuren bij De Kisten Koning

Bestel de loftdeuren online bij De Kisten Koning, wij hebben zowel voorraad deuren als de mogelijkheid om loftdeuren op maat te laten maken. De schuifdeuren worden in Oosterwolde (Fr) geproduceerd en leveren deze uit in Nederland en België. Mocht je vragen hebben over de loftdeuren, dan staan we graag voor je klaar.

Bel ons op +31858772604 of email ons op service@dekistenkoning.nl

Meest gestelde vragen over een loftdeur

Veelgestelde vragen over Loftdeuren