Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is nu lekkerder dan tijdens een warme zomeravond gezellig buiten koken met familie, vrienden of zelfs met je collega's. Het begint allemaal met een goed werkende BBQ van Kamado of Green Egg, als je dit eenmaal hebt kun je het aanpakken als een echte Grillmaster. Jouw BBQ heeft een buitenkeuken nodig voor meer werkruimte en opslag van borden en bestek.

Buitenkeuken maken

Als je een beetje handig bent dan kun je natuurlijk zelf ook een buitenkeuken maken! Gebruik hiervoor een houtsoort met FSC keurmerk, dit staat voor verantwoord hout. Je maakt dan niet alleen gebruik van kwalitatief goed hout maar ook verantwoord duurzaam hout. Zorg voor het juiste gereedschap en bepaal met jouw BBQ de grootte van het gat en bepaal jouw werkruimte en indeling van de buitenkeuken! Leuk klusje voor het weekend!

Als je hier weinig tijd en zin in hebt, lees dan gauw verder naar onze kant en klare mogelijkheden op het gebied van buitenkeukens en BBQ's!

Buitenkeuken BBQ

Kant en klare buitenkeuken pakketten inclusief BBQ is bij ons ook mogelijk! Alle buitenkeukens kun je combineren met een BBQ van Kamado of Green Egg. Zo kun je gerechten op jouw werkruimte voorbereiden en daarna gelijk op de BBQ naast je leggen! Een mooie combinatie van gezelligheid, werkruimte en grillen!

Een mooie plaats voor een buitenkeuken met BBQ is toch wel onder een overkapping of tuinhuis. Het ligt ook beetje aan het type buitenkeuken of dit met of zonder bescherming kan staan.

Buitenkeuken Kamado

De Kamado is een BBQ geschikt voor buitenkeukens! Keramiek heeft een isoleren werking, wat een zeer goede eigenschap is. Belangrijk bij de keuze van de BBQ Kamado is dat je de juiste afmeting afstemt voor het aantal mensen. Mocht je BBQ capaciteit te kort komen, dan kun je altijd nog een losse Kamado op wielen er naast zetten!

Buitenkeuken beton

Een extra optie voor de buitenkeuken is het werkblad van Graniet of beton te maken of mee te bestellen. Het werkblad van beton geeft een mooie uitstraling en is goed schoon te houden!

Buitenkeuken hout

Een buitenkeuken van hout geeft een mooie natuurlijke uitstraling! Dit past bij een rustieke en landelijke bouwstijl!

Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken douglas