Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ Lekker Duurzaam... ♥

Items 61 - 66 of 66
Items 61 - 66 of 66

Kandelaars zijn al eeuwenlang een essentieel onderdeel van ons interieur. Kandelaars zijn niet alleen functioneel maar ook decoratief: ze fleuren diners op of creëren een stemmige sfeer voor een gezellige avond. Bij het kiezen van kandelaars zijn er talloze mogelijkheden, van minimalistische ontwerpen tot sierlijke en gedetailleerde stukken. In deze tekst verkennen we de wereld van de kandelaars en wat ze kunnen toevoegen aan uw inrichting.

Waarom een kandelaar een must is

Kandelaars zijn een must voor een huiselijke inrichting. Of het nu gaat om eenvoudige modellen voor stokkaarsen, rustieke onderzetters voor pilaarkaarsen of filigrane ontwerpen waarin u theelichtjes kunt aansteken - u hebt talloze mogelijkheden tot uw beschikking. Zo kunt u uw kandelaars optimaal aanpassen aan uw woonomgeving. Ook qua functionaliteit hebben de stijlvolle accessoires veel te bieden. Afhankelijk van het ontwerp kunnen ze voorkomen dat er was op oppervlakken en tafelkleden druipt en zorgen ze ervoor dat de kaars veiliger brandt.
Kandelaars zijn er in verschillende uitvoeringen. Sierlijke modellen van gietijzer passen perfect in een shabby chic interieur. Houten kandelaars staan voor een romantische landhuisstijl of passen in eenvoudige Scandinavische kamers. U kunt ook kiezen tussen standaards voor individuele kaarsen, die u alleen of in groepen kunt rangschikken, en versies met meerdere armen.

Diverse soorten en maten

Er zijn verschillende soorten kandelaars, waaronder voor op je vloer-, tafel-, hang- en muur. Elk type kandelaar heeft zijn eigen stijl en functie. Vloerkandelaars zijn bijvoorbeeld ideaal om een dramatisch effect in een kamer te creëren, terwijl tafelkandelaars geweldig zijn voor subtiele en gezellige verlichting tijdens het eten.

Materialen
Kandelaars zijn er in verschillende materialen, waaronder metaal, hout, glas en keramiek. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en stijl. De metalen zijn bijvoorbeeld duurzaam en hebben vaak een moderne uitstraling, terwijl de houten een warme en rustieke uitstraling hebben.

Stijlen
Ze zijn er in verschillende stijlen, van klassiek tot modern en alles daartussenin. De klassieke hebben vaak een gedetailleerd ontwerp en zijn gemaakt van traditionele materialen zoals messing en brons. De moderne kandelaars daarentegen hebben vaak een strak design en zijn gemaakt van moderne materialen zoals roestvrij staal en glas.

Gebruik
Kandelaars kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om sfeer te geven aan uw kamers. Gebruik ze als onderdeel van een middenstuk op de eettafel, zet een paar op een dressoir of gebruik een kandelaar als decoratief element in de woonkamer. Kandelaars zijn ook ideaal om een romantische sfeer te creëren in de slaapkamer.

Conclusie: Kandelaars zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Er zijn verschillende soorten, van vloer-, tafel- tot wandkandelaars, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een subtiel sfeerlicht of een dramatisch accent, er is altijd wel een kandelaar die bij uw interieur past.

De verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten kandelaars beschikbaar, elk met hun eigen unieke stijl en functie. Hieronder bespreken we de meest voorkomende soorten kandelaars:

  1. Staande: Dit zijn grote en indrukwekkende kandelaars die op de grond worden geplaatst en vaak gebruikt worden als decoratief element in woonkamers, gangen, en grote open ruimtes.

  2. Voor op tafel: Dit zijn kleine en vaak elegante kandelaars die op tafels worden geplaatst en gebruikt worden als sfeerverlichting tijdens diners of als decoratieve elementen op dressoirs en planken.

  3. Hangende: Dit zijn kandelaars die aan plafonds of muren worden bevestigd en vaak gebruikt worden als decoratieve elementen in gangen, trappenhuizen, en kamers met hoge plafonds.

  4. Voor op de wand: Dit zijn kandelaars die aan muren worden bevestigd en vaak gebruikt worden als sfeerverlichting in woonkamers en slaapkamers

Veelgestelde vragen over Kandelaars

Go to products Go to products