Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...TIP: Leuk om mee te bestellen: DIY Burning Sand kaarsen.. ♥

Items 241 - 300 of 474
Items 241 - 300 of 474

De juiste wanddecoratie creëert een unieke woonsfeer voor uw eigen huis. Wie geen artistiek beroep uitoefent, heeft de mogelijkheid zich artistiek uit te drukken in zijn eigen inrichting. Met afbeeldingen, tekens, figuren, letters van hout of metaal en vele andere elementen kunt u een unieke feel-good sfeer creëren. Onaantrekkelijke of lege plekken op de muren kunnen in een paar eenvoudige stappen worden weggewerkt.

Wanddecoratie voor in de woonkamer

Voor wanddecoratie in de woonkamer wordt vaak gekozen voor warme kleuren en ronde vormen. Een hele decoratieve wand kan echter ook uitgebreid worden vormgegeven als de juiste kleuraccenten op elkaar worden afgestemd. Rondom geschikte decoratie-elementen zijn bijvoorbeeld zowel kleine als grote foto's, raamspiegels of bemoedigende belettering. Een aantrekkelijke canvasfoto is altijd geschikt voor de wanddecoratie in de woonkamer. De keuze aan maten, kleuren en patronen is zo groot dat er voor elke interieurstijl een geschikte foto te vinden is. De wanddecoratie in de keuken wordt vaak onderschat. Meestal wordt de keuken alleen als functioneel beschouwd, maar een beetje decoratie kan voor een aantrekkelijkere sfeer zorgen. Wanddecoraties voor de slaapkamer kunnen meestal gemaakt worden met warme kleuren en discrete motieven. Iedereen kan zijn eigen levenshouding uitdrukken door zijn eigen gekozen wanddecoratie.

De juiste wanddecoratie voor elke slaapkamer

Witte muren lijken vaak koud en steriel. Deze leegte kan echter levendig worden opgevuld met fantastische objecten. wanddecoratie is er in zoveel soorten dat er voor elke interieurstijl en smaak wel iets bij zit. Spiegels vergroten kleine kamers, openen de ruimte en nemen de bekrompenheid weg. Laat uw gasten zien wie u bent, wat belangrijk voor u is en welke waarden voor u belangrijk zijn. Dit alles maakt deel uit van het ontwerpen van uw eigen leefruimte. Als u mooi decoreert, zult u zich altijd op uw gemak voelen. wanddecoratie woonkamer kan bijvoorbeeld een decowand zijn van frameloze kunst. Hiervoor zijn bijvoorbeeld metalen vormen, woorden van houtblokken of kunstig gemaakte trofeeën geschikt. Wereldkaarten staan voor een gevoel van avontuur. In een antieke look zorgen ze voor een zeer romantische charme. Ze wekken de reislust op en nodigen uit tot ontspannende dagdromen. Wie kosmopolitisch is, kan dat hiermee laten zien. Wat u ook zoekt, wanddecoratie woonkamer, wanddecoratie keuken of wanddecoratie slaapkamer, blader door ons assortiment en laat u inspireren tot een nieuwe woonkamerinrichting.

Kwaliteit ontmoet design bij De Kisten Koning

wanddecoratie is geen onbelangrijk bijproduct - het is soms de zogenaamde "kers op de taart" waarmee meubels en inrichting tot hun recht komen. Geef uw gedachten vleugels met uw interieur - maar niet met uw decoratieartikelen! Hoogwaardige materialen en hun degelijke afwerking garanderen een lange en plezierige houdbaarheid.

Veelgestelde vragen over Wanddecoratie

Go to products Go to products