Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ Lekker duurzaam ♥ 

Items 1 - 60 of 103
Items 1 - 60 of 103

Een boekenkast, zoals de naam al doet vermoeden, is handig om jouw boeken in op te bergen. Vaak wordt een boekenkast ook gebruikt om jouw mooiste spulletjes in te laten pronken! Voor beide toepassingen geeft de boekenkast net dat extra stukje sfeer in de ruimte! Eigenlijk past de boekenkast thuis in elke interieurstijl. Maak van je boekenkast een gezellige leeshoekje of zet de kast in een ruimte neer om jouw mooiste spullen in op te bergen. Bij ons vind je altijd wel een boekenkast naar wens! Een lage of hoge en met of zonder deuren! In veel verschillende kleuren beschikbaar!

Boekenkast kinderkamer

Heb je bijvoorbeeld een boekenkast nodig voor op de kinderkamer? Onze tip is dan om voor een kleine en lage boekenkast te gaan! Als het tijd is voor een verhaaltje, dan haal je jouw lievelingsboek uit de boekenkast! Ook bied het ruimte voor speelgoed en knuffels! Handig toch? Er zijn in ons assortiment boekenkasten met lades en planken. De boekenkasten zijn praktisch ingedeeld en je kunt ze nog verder indelen met opbergkistjes of manden.

Boekenkast industrieel

De boekenkast moet wel bij jouw interieur passen! Ga voor een zwarte boekenkast als je een industriele interieur hebt. Industriele boekenkast = een zwarte boekenkast. Of een boekenkast van metaal! De keuze is reuze als het maar past in jouw interieur!

Boekenkast hout

Onze boekenkasten worden gemaakt van hout! Met een houten boekenkast haal je de natuur in huis. Van rechtlijnig tot industrieel en landelijk! Kasten van plaatmateriaal als MDF zijn een voordelige en praktisch! Ze zijn niet zwaar en makkelijk in onderhoud.

Boekenkasten kopen bij De Kisten Koning

Bij ons is het heel simpel: Kies jouw boekenkast uit, wij versturen zo snel mogelijk de boekenkast naar je toe! Zet de kast inelkaar en geniet van het resultaat!

Mocht je toch nog vragen hebben? Email ons op service@dekistenkoning.nl

 

Go to products Go to products