Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

1 product
1 product

Fotobehang XXL voor de slaapkamer of woonkamer is de opfrisser voor jouw muur! Moe van de betonnen jungle die je buiten ziet? Verander jouw interieur met een nieuw stukje behang!

Fotobehang Bos

Verander jouw interieur in een jungle vol planten met de fotobehang bos! Fotobehang bos is de oplossing tegen de stedelijke betonnen natuur! Met bladbehang maak je een groene oase van rust binnen jouw eigen vier muren! Behang met een bloemmotief verfraait jouw woonkamer en slaapkamer! Ook voor de liefhebbers van bomen en bloemen is er goed nieuws, met dit fotobehang bos XXL kun je het hele jaar van de natuur genieten!

Fotobehang keuken

De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in jouw interieur! Hier wordt gekookt, ochtends koffie gedronken, maaltijden gegeten en mooie herinneringen gemaakt. Fotobehang keuken is een mooie manier om jouw keuken een extra touch te geven en kleur toe te voegen aan jouw dagelijkse bezigheden. Voor de keuken kun je een breed scala aan kleuren en motieven vinden geheel naar jouw smaak een paar voorbeelden:
- Botanische motieven
- Imitatie van tegels
- Imitatie van hout of marmer
- Patronen met culinaire motieven

Kies het keuken behang wat goed bij jou en jouw bezigheden past!

Fotobehang kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is niet makkelijk! In een kinderkamer wordt geleerd, gespeeld en geslapen! Bij De Kisten Koning vind je veel fotobehang voor kinderkamers! Behang voor kinderen maakt van jouw wand een fantasierijke ruimte dankzij vele motieven en opdrukken als:
- Sprookjesfiguren
- Dieren en speelgoed

Kleinere patronen, stippen en strepen zorgen voor een zacht decor dat meegroeit met het kind! Uiteraard kies wat goed bij de kinderkamer past!

Fotobehang XXL voor de slaapkamer bij De Kisten Koning

Bij ons vind je diverse motieven en opdrukken fotobehang XXL. Vandaag besteld is morgen al in huis! Heb je vragen? Email naar service@dekistenkoning.nl OF bel naar 085-8772604.

 

 

 

Go to products Go to products