Skip to content
 • Klanten beoordelen ons met een 9.0
 • Voordelige verzendtarieven
 • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
 • 14 dagen bedenktijd
 • Klanten beoordelen ons met een 9.0
 • Voordelige verzendtarieven
 • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
 • 14 dagen bedenktijd

♥ ...Lekker duurzaam... ♥

8 producten
8 producten

Klokken zijn meer dan alleen een instrument om de tijd aan te geven. Ze dienen ook als decoratief element in huis en kunnen de stijl van een ruimte versterken. In deze tekst zullen we alles bespreken wat je moet weten over klokken, inclusief de verschillende soorten klokken, materialen, maten en tips voor het kiezen van de juiste klok voor jouw huis.

Soorten klokken bij De Kistenkoning

Er zijn verschillende soorten die je kunt kiezen voor jouw huis. Hieronder vind je enkele van de meest voorkomende:

 1. Wandklokken: Ze zijn de meest voorkomende soort en worden opgehangen aan de muur. Ze zijn er in verschillende maten en stijlen.

 2. Tafelklokken: Ze zijn de kleinere versies die op tafels, nachtkastjes en dressoirs worden geplaatst. Ze zijn er in verschillende stijlen en materialen.

 3. Staande klokken: Staande klokken zijn grotere klokken die op de grond staan en als decoratief element fungeren. Ze zijn er in verschillende stijlen en maten.

 4. Wekkers: Wekkers zijn klokken die worden gebruikt om mensen wakker te maken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen.

Materialen van de klokken

Klokken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Hieronder vind je enkele van de meest voorkomende materialen die worden gebruikt:

 1. Hout: Houten klokken zijn duurzaam en hebben een warme uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en stijlen.

 2. Metaal: Metalen klokken zijn modern en hebben een strakke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

 3. Glas: Glazen klokken zijn elegant en transparant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen.

 4. Kunststof: Kunststof is lichter en ook iets goedkoper. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Maten van de klokken

Klokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de gewenste uitstraling en locatie in huis. Hieronder vind je enkele richtlijnen voor het kiezen van de juiste maat:

 1. Wandklokken: De grootte van de wandklok moet overeenkomen met de grootte van de muur. Een kleine klok kan verloren gaan op een grote muur en omgekeerd.

 2. Tafelklokken: De grootte van de tafelklok moet overeenkomen met de grootte van het meubelstuk waarop het wordt geplaatst.

 3. Staande klokken: De grootte van de staande klok moet overeenkomen met de grootte van de ruimte waarin het wordt geplaatst.

Veelgestelde vragen over Klokken

Go to products Go to products