Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ Lekker duurzaam ♥ 

44 producten
44 producten

Een vuurkorf in de tuin is een gezellige bedoeling! Lekkere warmte en straalt gezelligheid uit! Voor elke soort tuin of balkon is er wel een vuurkorf online bij ons te vinden. Hoe gezellig is het om avonds met zijn allen of alleen bij een vuurtje te zitten? Bekijk bijvoorbeeld de Roest vuurbal stippen!

In ons online assortiment is er een ruime keuze uit vuurkorven. Een vuurkorf kopen is nog nooit zo lastig geweest met deze keuzes, van rond tot vierkant to mooie designs. Ook kun je uit diverse uitvoeringen kiezen, zowel staal als vuurkorf cortenstaal.

Door de verschillende vormen en afmetingen kun je in principe jouw vuurkorf overal kwijt. Zowel op het balkon als overal in de tuin!

Vuurkorf kopen

Een vuurkorf zet je altijd op de grond neer! Dat is het meeste veiligst ivm het omstoten of niet stabiel staan van de vuurkorf zelf. Alle vuurkorven van De Kisten Koning worden op een duurzame manier geproduceerd en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van rest materialen. Wij houden van duurzaam!

De meeste vuurkorven zijn gemaakt van staal of cortenstaal en kunnen hierdoor een zeer lange periode mee in de tuin. Mocht je er langer van willen genieten dan is het wijsheid om de vuurkorf droog op te bergen als je de vuurkorf niet gebruikt.

Vuurkorf bij De Kisten Koning

Heb je een tuin maar niet genoeg ruimte? Bij ons vind je een vuurkorf voor elke tuin en balkon! Bij ons kun je kiezen uit een groot online assortiment vuurkorven.

Kies jouw vuurkorf uit en wij zorgen ervoor dat de vuurkorf binnen 5-7 werkdagen bij jouw in huis is. Je kunt jouw bestelling volgen via de track trace en ook achteraf betalen met Klarna is mogelijk.

Mocht je nog steeds vragen hebben, dan staan we je graag te woord. Email ons op service@dekistenkoning.nl of bel 085-8772604.

Team De Kisten Koning
www.dekistenkoning.nl

Go to products Go to products