Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

Items 1 - 60 of 4151
Go to filters
Items 1 - 60 of 4151

Klassieke oude schilderijen of moderne decoratie! ontdek het mooiste en meest inspirerende beeldmateriaal van abstract tot botanische motieven. Onze schilderijen worden gedrukt op echt Italiaans canvas en worden gemonteerd op een houten frame. Jouw schilderij is klaar om op te hangen en zal zich prachtig presenteren aan jouw muur. Prachtige foto's en grote schilderijen aan de muur verkrijgbaar! Bekijk alle soorten schilderijen bij De Kisten Koning.

Schilderijen woonkamer

Schilderijen voor de woonkamer zijn prachtige eyecatchers om jouw saaie muur op te fleuren. Bekijk bijvoorbeeld de handgeschilderde schilderijen dit is de essentie van decoratieve kinst. Deze schilderijen voor de woonkamer worden 120% handgemaakt door een team van ervaren schilders. Tijdens het maken van de schilderij wordt er gebruik gemaakt van Italiaans schilderdoek en acrylverf van de hoogste kwaliteit. Elke handgeschilderde schilderij is uniek met duidelijk zichtbare penseelstrepen en mooi afgewerkte zijkanten. Bekijk ook de andere soorten schilderijen op canvas, bijvoorbeeld de landschappen, dieren , bloemen enz.

Schilderijen dieren

De wereld van planten en dieren is wonderbaarlijk! Deze motieven worden vaak gebruikt voor schilderijen. De Kisten Koning biedt een ruim aanbod in unieke schilderijen met dieren die in elke ruimte prachtig zullen staan. Exotische dieren zullen de diverse interieurs benadrukken en de statige vogels de romantiek weergeven. Een slaapkamer, keuken, woonkamer of studeerkamer zijn de perfecte plekken voor een schilderij met dieren.

Schilderijen zwart wit

Als je van klassiek en standaard interieurs houd, dan zullen schilderijen zwart wit hier prima in passen! Schilderijen met zwart en wit passen perfect in zowel klassieke als modernere kamers. Zwart witte schilderijen met motieven als portretten, landschappen gecombineerd met stijlvolle kleuren! Verander jouw interieur en geef het een uniek karakter met de schilderijen zwart wit.

Schilderijen kopen

Wil je een schilderij kopen? Bekijk dan ons online assortiment schilderijen! Van klassiek tot modern! Heb je nog vragen? Email dan naar service@dekistenkoning.nl of bel naar 085-8772604.