Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  Eindeloos genieten in een duurzame setting, neem een kijkje in alle categorieën. ♥ 

Items 1 - 60 of 71
Go to filters
Items 1 - 60 of 71

Geometrische vormen als wanddecoratie maakt van jouw muur een echte eyecatcher. Een van de bekendste hiervan is de geometrische vormen Hert! De geometrische vormen zijn normaliter rondjes, vierkantjes, rechthoeken of andere aparte vormen. De vormen bestaan uit dunne lijntjes die met elkaar verbonden worden en uiteindelijk een geometrische vorm worden.

Dieren van geometrische vormen

Een mooi voorbeeld hiervan zijn de geometrische vormen van De Kisten Koning. De geometrische vormen Kolibrie wordt verbonden met dunne lijntjes en vormt met alle lijntjes bij elkaar dat subtiele , lieflijke krachtige vogeltje. Hang deze wanddecoratie bij jouw aan de muur, het maakt niet uit in welke ruimte je deze geometrische kolibrie neerhangt, alle geometrische dieren zijn eyecatchers!

Zoals je kan lezen is het assortiment geometrische vormen erg uitgebreid en voor ieder wat wils.

Geometrische dieren is een praktisch voorbeeld van de mogelijkheden in geometrische vormen! De verschillende geometrische dieren zijn te bestellen in verschillende formaten en kleuren. Het maakt niet uit wat voor interieur jij hebt, zolang je maar zorgt voor contrast.

Geometrische vormen aan de wand

De geometrische vormen komen tot zijn recht boven een bank of tafel. Maar ook in andere ruimtes als een hal, slaapkamer of in de keuken. De geometrische vormen komen als beste tot zijn recht als het contrast aan de wand geeft. Hoe meer contrast hoe meer de geometrische vorm eruit springt.

Geometrische vormen voor bedrijven

Je kunt met de geometrische vormen een statement in je bedrijf maken door aan de wand te laten zien waar je voor staat. Ook maatwerk hierin is mogelijk. Jouw bedrijfsnaam of logo als geometrische vorm in hout!

Ook in een bedrijfsruimte zijn geometrische vormen een idee om een creatieve touch aan de inrichting te geven. Laat zien waar je voor staat! Geef een afdeling een eigen geometrische dier! Bijvoorbeeld afdeling marketing de Stieren of afdeling logistiek de cheeta's !

Geometrische vormen bij De Kisten Koning

Het bestellen van geometrische vormen bij De Kisten Koning is heel makkelijk! Kies jouw geometrische vorm, formaat en kleur! Doe deze in jouw winkelwagen en reken eenvoudig af!  Wij maken daarna jouw bestelling met liefde klaar en pakken deze zorgvuldig in.
Binnen 5-7 werkdagen in huis! Vergeet niet een mooie review te schrijven.

Go to products Go to products