Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥ Lekker duurzaam ♥ 

34 producten
34 producten

Heb je thuis of op jouw werk een lege wand waar iets mist? Kies dan bijvoorbeeld voor een wandplank hout met lederen riemen. Hiermee geef je meer sfeer in jouw interieur. Met hangende wandplanken hout zorg je ook gelijk voor extra opbergruimte. Ook kun je met jouw wandplank op maat gezelligheid en sfeer maken! Zet er een fotolijstje of een kaars op.

Wandplank industrieel

Geef de wandplank een industriele look met de lederen riemen of met de stalen beugels. Je hangt de wandplanken hout eenvoudig op met de lederen riemen gemaakt van hoog kwalitatief koeienleer. De riemen zijn er in verschillende kleuren: donkerblauw, cognac, zwart, grijs en bruin. De riemen zijn 5 cm breed en beschikbaar in de lengtes 100 en 130 cm.

Of kies voor de verschillende stalen beugels!

Wandplank hout op maat bestellen

Een wandplank hout kan besteld worden in verschillende maten. Namelijk de lengtes:
- 60 cm
- 80 cm
- 100 cm
- 120 cm
- 150 cm

De planken hebben een gemiddelde breedte tussen de 18 en 20 cm. De dikte van de wandplanken hout kan verschillen. Een wandplank eiken is bijvoorbeeld 2 cm dik, een wandplank barnwood is ongeveer 2,5 cm dik, een wandplank hout van steigerhout is 3 cm dik en de wandplank  oud eiken is het dikst met 4 cm. Houdt bij het kiezen van wandplanken hout wel rekening met de maten die u wenst, zodat u in één keer de juiste formaat te pakken kan krijgen die geschikt is voor uw situatie. De maten van de planken staan altijd omschreven in de titel, en anders in de beschrijving van het desbetreffende product. 

 

Wandplanken hout bij De Kisten Koning

De wandplanken hout worden door ons zelf gemaakt. Mocht je er toch niet uitkomen? Stuur een email naar service@dekistenkoning.nl of chat met ons tussen 9-17u.

Hoe houten wandplanken te gebruiken

Wandplanken hout op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Hieronder vindt u enkele ideeën voor het gebruik van houten wandplanken in uw huis:

In de woonkamer
Wandplanken hout kunnen in de woonkamer worden gebruikt om boeken, tijdschriften en andere decoratieve voorwerpen op te bergen. Ze kunnen ook worden gebruikt als display voor foto's en kunstwerken.

In de slaapkamer
Wandplanken hout zijn ook geschikt voor de slaapkamer. Ze kunnen worden gebruikt om boeken, sieraden en andere kleine voorwerpen op te bergen. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt als display voor planten en andere decoratieve voorwerpen.

In de keuken
Wandplanken hout zijn ook een goede oplossing voor opslag in de keuken. Ze kunnen worden gebruikt om borden, glazen en ander keukengerei op te bergen. Ze kunnen ook worden gebruikt als opbergruimte voor kookboeken en kruidenpotjes.

Veelgestelde vragen over Wandplanken hout

Go to products Go to products