Skip to content
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9.0
  • Voordelige verzendtarieven
  • Betaal vooraf, achteraf of in termijnen
  • 14 dagen bedenktijd

♥  DE KISTEN KONING is jarig & trakteert jullie TM MAANDAG 8 augustus 2022 op 10% korting ♥  Actiecode = kadootje

54 producten
Go to filters
54 producten

Fotobehang op de muur wordt er een warme sfeer in jouw interieur van gemaakt! Of je nu fotobehang slaapkamer, fotobehang bloemen, fotobehang natuur, fotobehang bos of fotobehang op maat zoekt? We hebben een ruim assortiment van ruim 40.000 fotobehang producten! Je koopt bij De Kisten Koning de mooiste en betaalbaarste fotobehang online! Een paar bestsellers zijn de landschappen en bloemen! Maar ook vele modellen voor in de slaapkamer! Hou je meer van de natuur? Kijk dan naar het fotobehang bos!

Fotobehang als interieurdecoratie

Wie houdt van de laatste trends in decoratieve, zal zeker niet verbazen: fotobehang en behang ervaren in de laatste maanden een triomfantelijke terugkeer. Maar vergeet de ouderwetse, kitscherige fotobehang: de meest populaire ontwerpen zijn geïnspireerd door de frisse kleuren, minimalistische elegantie en adembenemende foto's. Bij De Kisten Koning vindt u moderne foto behang in verschillende thematische categorieën: bloemen, landschappen, ornamenten, 3D-effect, vintage en retro ... Ontdek onze collectie van fotobehang en zelf zien dat de moderne muurschildering volledig het uiterlijk van het interieur kan veranderen!

Fotobehang bij De Kisten Koning

Fotobehang van De Kisten Koning wordt afgedrukt in hoge resolutie (tot en met 600 dpi). De afdruk is mat en geurloos en toners voldoen aan de test van de aanvaardbaarheid voor contact met voedingsmiddelen. Fotobehang is aldus een veilig decoratie, zelf voor kinderkamer of slaapkamer. Wij raden ze aan voor bezig plekken (receptie, inkomhallen), want fleece met een gewicht van 120g / m2 zal helpen de kamer isoleren. Vanwege zijn veelzijdigheid is de montage eenvoudig - bij voorkeur in de vorm van onze strips met een breedte van 50 cm.

Go to products Go to products